Бивши служители на двореца Кенсингтън разкриват, че принцесата на Уелс

...
 
Бивши служители на двореца Кенсингтън разкриват, че принцесата на Уелс
Коментари Харесай

Поверително от Уиндзор: Кейт беше в кома заради сънотворни в чая!

 

Бивши чиновници на двореца Кенсингтън разкриват, че принцесата на Уелс — Кейт Мидълтън, е припаднала и е прекарала няколко дни в кома след случай с чая й. От месеци принцесата отсъства от публичния живот, а повода за това е здравословното й положение. Дори се появиха клюки в обществените медии, че Кейт е държана упоена от лекарите си, с цел да понесе по-леко лечението. Каква е истината знаят единствено членовете на кралското семейство, които са мощно обезпокоени поради протичащото се с Катрин.

Но лица, които са работили в двореца, настояват, че Кейт е претърпяла случай доста преди да стане ясно, че има проблем с рака. Принцесата беше забелязана за последно на Коледа, когато се появи на работа със фамилията си. На 28 декември обаче, до момента в който е в двореца Уиндзор, Кейт поръчва чай в стаята си и го изпива. Малко по-късно припада и е открита в безсъзнание, при което незабавно е откарана в болница. И както наподобява, последвалите пълномащабни проучвания са открили проблем, поради който се наложи коремна интервенция, а по-късно беше открит и рака.

" Тя не е взимала сънотворни, някой съзнателно ги е поставил в чашата й. Така и не стана ясно какво се случи. Просто е изпила чая си, припаднала е и след това ни се обадиха да извикаме кола за спешна помощ неотложно. Веднага беше отведена от двореца Уиндзор и повече не я видяхме ", настояват някогашните чиновници.

Дали става въпрос за предозиране с приспивателните, или тенденциозен опит за нападение върху една от най-обичаните дами в Англия, по този начин и не излиза наяве. Факт е обаче, че Кейт изчезна от публичното внимание и това ражда всевъзможни легенди и митове измежду хората... 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР